Broekdak | Je Broekhuizen Dakbedekkingen
T. 033-277 1053
E. info@broekdak.nl

2. Inleiding

dak isoleren dakdekkers

Dakbedekkingen ondergaan de meest onwaarschijnlijke mechanische, chemische, en biologische beproevingen. De bouwfysiche eisen zijn hoog. Hoe zeker zijn dan ook de dakbanen? Een vergelijkend onderzoek naar de verschillende dakbanen (Werkstofgroepen: ECB/OCB, EPDM/IIR, EVA-PVC, PIB, PEC, TPO/FPO/OCC, PVC, PYE en vloeibare kunststoffen) werd pas mogelijk door de praktijkervaringen, onafhankelijk, en verregaand onderzoek door W ERNST (1992, 1999). Deze kunnen als leidraad dienen om dakbanen te onderscheiden. De deskundige, en auteur W Ernst kwam hiertoe tot devolgende uitspraken: »Wordt er aan alle minimumeisen voldaan, ervanuitgaande dat de banen zich praktijkgericht laten verwerken. Ze voldoen aan de eisen van de bouw, en opdrachtgever. Ecologisch verantwoord zijn, dat ze handmatig te verwerken zijn, en dat ze een dak langdurig dicht houden«. ERNST (1999, 2003)

Onze projecten: Foto's van afgeronde projecten

J.Broekhuzen in het nieuws

J.Broekhuizen Dakbedekkingen heeft een jarenlange ervaring als dakdekker. Klik op de onderstaande button voor foto's van enkele afgeronde projecten van J.Broekhuizen Dakbedekkingen.

Onze Projecten

IN HET NIEUWS: Dakdekker Jaap Broekhuizen zoekt altijd naar optimalisering

J.Broekhuzen in het nieuws

Het kantoor van J.Broekhuizen Dakbedekkingen betredend wordt uw verslaggever bijkans onder de voet gelopen door een al te enthousiaste maar o zo vriendelijke St.Bernhard. Dit tekent de sfeer in dit eenmansbedrijf. Jaap Broekhuizen vertelt na dit onthaal hoe flexibiliteit en specialisatie zijn kleine onderneming een eigen plek geven in een tijd van schaalvergroting.

Lees Verder

Onze klanten over J.Broekhuizen Dakbedekkingen

 
Project: Shingles dak 
Referentie: Fam. van Houten
Datum: 16-09-2014
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Op aanraden van J.Broekhuizen dakbedekkingen hebben wij gekozen voor een shingles dak. Het resultaat is prachtig geworden. Nogmaals hartelijk dank."
 

25 redenen om te kiezen voor ECB kunststof daken

Contactgegevens

Oosteinde 5
3925 LA Scherpenzeel GLD
033-277 1053
033-277 1053
info@broekdak.nl

Werkzaam in o.a.:

Leusden, Amersfoort, Wijk bij Duurstede, Barneveld, Langbroek, Nijkerk, Scherpenzeel, Cothen, Maarn, Woudenberg, Renswoude en Zeist
Offerte aanvragen