Broekdak | Je Broekhuizen Dakbedekkingen
T. 033-277 1053
E. info@broekdak.nl

3. KOUDBUIGPROEF

Koude breuk bij proefstuk
Koude breuk bij proefstuk
Afrollengtes van verschillende banen 
bij lage temperatuur
Koude breuk bij proefstuk
Koude breuk bij proefstuk
Afrollengtes van verschillende banen bij lage temperatuur

Dakbanen moeten op de bouwplaats weersonafhankelijk te verwerken zijn.

Volgens DIN 16 726 par. 5.14 zijn de minimumeisen voor de kuidbuigproeg bij –30 C gedefinieerd.

Door de klimaatveranderingen kunnen deze temperaturen overschreden worden, en kunnen in Midden Europa waarden van -40 C halen, zodat deze eisen klimaat afhankelijk zijn. De uitkomsten van de koudbuigproef duiden ook op een betere flexibiliteit, die weer gevolgen heeft voor het verwerken in ongustige jaargetijden, en bij lage temeperaturen. De banen laten zich beter uitrollen, de lastemperatuur wordt (energiebesparend) lager. Het verwerkings risico bij ongunstige weersomstandigheden wordt geminimaliseerd, in het bijzonderbij de details.

Eisen-pakket (volgens ERNST) Uitkomsten van TU München
Proef vlgs. DIN 16726/5.14 -
Geen breuk of scheuren bij
ECB Kunststofbaan FPO-/TPO
Kunststofbaan
- 30°C voldoet voldoet

 

Onze projecten: Foto's van afgeronde projecten

J.Broekhuzen in het nieuws

J.Broekhuizen Dakbedekkingen heeft een jarenlange ervaring als dakdekker. Klik op de onderstaande button voor foto's van enkele afgeronde projecten van J.Broekhuizen Dakbedekkingen.

Onze Projecten

IN HET NIEUWS: Dakdekker Jaap Broekhuizen zoekt altijd naar optimalisering

J.Broekhuzen in het nieuws

Het kantoor van J.Broekhuizen Dakbedekkingen betredend wordt uw verslaggever bijkans onder de voet gelopen door een al te enthousiaste maar o zo vriendelijke St.Bernhard. Dit tekent de sfeer in dit eenmansbedrijf. Jaap Broekhuizen vertelt na dit onthaal hoe flexibiliteit en specialisatie zijn kleine onderneming een eigen plek geven in een tijd van schaalvergroting.

Lees Verder

Onze klanten over J.Broekhuizen Dakbedekkingen

 
Project: platte daken bijgebouwen 300M2 
Referentie: de Achthoek te Scherpenzeel
Datum: 18-08-2015
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Vernieuwen van 300 m2 dak van de Achthoek te Scherpenzeel. Bij de offerte toelichting viel mij al op dat ik hier te maken had met met een echte dakdekker. (Ook t.o.v.de overige aanbieders.) Broekhuizen stelde als enige voor om E.C.B.kunstof te gebruiken.Later kwam ik tot de ontdekking dat ik zelf al ongeveer 15 jaar tot volle tevredenheid op mijn garagedak had liggen en ook door Broekhuizen was aangelegd. De uitvoering verliep op een accurate en vakkundige wijze,conform gemaakte afspraken,ook werd gering meerwerk niet in rekening gebracht.(netjes als je wel de laagste prijs aanbieder bent.) Het grote nieuwe dak licht er strak bij en Broekhuizen heeft er een tevreden klant bij gekregen."
 

25 redenen om te kiezen voor ECB kunststof daken

Contactgegevens

Oosteinde 5
3925 LA Scherpenzeel GLD
033-277 1053
033-277 1053
info@broekdak.nl

Werkzaam in o.a.:

Leusden, Amersfoort, Wijk bij Duurstede, Barneveld, Langbroek, Nijkerk, Scherpenzeel, Cothen, Maarn, Woudenberg, Renswoude en Zeist
Offerte aanvragen