Broekdak | Je Broekhuizen Dakbedekkingen
T. 033-277 1053
E. info@broekdak.nl

13. Hydrolyse bestendigheid

Airco op een plat dak
Bros worden van dakbanen
Afdichting beurs van München
Airco op een plat dak
Bros worden van dakbanen
Afdichting beurs van München

Dakbanen moeten hydrolyse bestendig zijn.

Hydrolyse betekend: het uitwisselen van stoffen door water. De in water oplosbare bestanddelen die giftig zijn kunnen een zware belasting zijn voor het riool en de natuur. Hydrolyse kan zowel plaatsvinden op een kale dakbedekking, die niet voldoende afschot heeft, alswel op een groendak.

De hydrolyse bestendigheid is een eis van de "Groendak richtlijnen" (FLL). Indien nodig, moet het bewezen worden. Een materiaaltest volgens een DIN norm is er niet. Dakbanen volgens het eisenpakket voldoen, aan de richtlijnen van de hydrolyse bestendigheid. Volgens de daar gedefinieerde eisen van ERNST (1992)

Eisen-pakket (volgens ERNST) Uitkomsten van TU München

Test, verandering van de rek

DIN 16 726 / 5.6 in vergelijk met nieuw materiaal

ECB Kunststofbaan FPO-/TPO Kunststofbaan
< 25% relatief voldoet voldoet

 

Onze projecten: Foto's van afgeronde projecten

J.Broekhuzen in het nieuws

J.Broekhuizen Dakbedekkingen heeft een jarenlange ervaring als dakdekker. Klik op de onderstaande button voor foto's van enkele afgeronde projecten van J.Broekhuizen Dakbedekkingen.

Onze Projecten

IN HET NIEUWS: Dakdekker Jaap Broekhuizen zoekt altijd naar optimalisering

J.Broekhuzen in het nieuws

Het kantoor van J.Broekhuizen Dakbedekkingen betredend wordt uw verslaggever bijkans onder de voet gelopen door een al te enthousiaste maar o zo vriendelijke St.Bernhard. Dit tekent de sfeer in dit eenmansbedrijf. Jaap Broekhuizen vertelt na dit onthaal hoe flexibiliteit en specialisatie zijn kleine onderneming een eigen plek geven in een tijd van schaalvergroting.

Lees Verder

Onze klanten over J.Broekhuizen Dakbedekkingen

 
Project: platte daken bijgebouwen 300M2 
Referentie: de Achthoek te Scherpenzeel
Datum: 18-08-2015
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Vernieuwen van 300 m2 dak van de Achthoek te Scherpenzeel. Bij de offerte toelichting viel mij al op dat ik hier te maken had met met een echte dakdekker. (Ook t.o.v.de overige aanbieders.) Broekhuizen stelde als enige voor om E.C.B.kunstof te gebruiken.Later kwam ik tot de ontdekking dat ik zelf al ongeveer 15 jaar tot volle tevredenheid op mijn garagedak had liggen en ook door Broekhuizen was aangelegd. De uitvoering verliep op een accurate en vakkundige wijze,conform gemaakte afspraken,ook werd gering meerwerk niet in rekening gebracht.(netjes als je wel de laagste prijs aanbieder bent.) Het grote nieuwe dak licht er strak bij en Broekhuizen heeft er een tevreden klant bij gekregen."
 

25 redenen om te kiezen voor ECB kunststof daken

Contactgegevens

Oosteinde 5
3925 LA Scherpenzeel GLD
033-277 1053
033-277 1053
info@broekdak.nl

Werkzaam in o.a.:

Leusden, Amersfoort, Wijk bij Duurstede, Barneveld, Langbroek, Nijkerk, Scherpenzeel, Cothen, Maarn, Woudenberg, Renswoude en Zeist
Offerte aanvragen