Broekdak | Je Broekhuizen Dakbedekkingen
T. 033-277 1053
E. info@broekdak.nl

17. Vistest

Kunstmatige waterval
Tijdelijke water plassen
Goudvissen
Kunstmatige waterval
Tijdelijke water plassen
Goudvissen

Dakbanen moeten van milieuvriendelijk materiaal gemaakt zijn

Het doel is om tot een gemeenschappelijke, en ecologisch verantwoorde bouwwijze te komen. Om de basiselementen van het leven; grond, water, en lucht schoon te houden, en spaarzaam omgaan met de middellen die we hebben. Dakmaterialen worden in toenemende mate onder een biologisch, en ecologisch vergrootglas gehouden. Hierbij telt ook een minimaal materiaalgebruik, en het energieverbruik bij fabrikage en transport. Daarom heeft ERNST een vistest voor dakbanen ontwikkeld. Hierbij wordt getest of er gevaarlijke stoffen in het water aanwezig zijn, wat vanuit de dakbanen komt.

Eisen-pakket (volgens ERNST) Uitkomsten van TU München

Test volgens ERNST (1999) Analog DIN 38412, deel 31

ECB Kunststofbaan FPO-/TPO Kunststofbaan
< 24 uur voldoet voldoet

 

Onze projecten: Foto's van afgeronde projecten

J.Broekhuzen in het nieuws

J.Broekhuizen Dakbedekkingen heeft een jarenlange ervaring als dakdekker. Klik op de onderstaande button voor foto's van enkele afgeronde projecten van J.Broekhuizen Dakbedekkingen.

Onze Projecten

IN HET NIEUWS: Dakdekker Jaap Broekhuizen zoekt altijd naar optimalisering

J.Broekhuzen in het nieuws

Het kantoor van J.Broekhuizen Dakbedekkingen betredend wordt uw verslaggever bijkans onder de voet gelopen door een al te enthousiaste maar o zo vriendelijke St.Bernhard. Dit tekent de sfeer in dit eenmansbedrijf. Jaap Broekhuizen vertelt na dit onthaal hoe flexibiliteit en specialisatie zijn kleine onderneming een eigen plek geven in een tijd van schaalvergroting.

Lees Verder

Onze klanten over J.Broekhuizen Dakbedekkingen

 
Project: platte daken bijgebouwen 300M2 
Referentie: de Achthoek te Scherpenzeel
Datum: 18-08-2015
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Vernieuwen van 300 m2 dak van de Achthoek te Scherpenzeel. Bij de offerte toelichting viel mij al op dat ik hier te maken had met met een echte dakdekker. (Ook t.o.v.de overige aanbieders.) Broekhuizen stelde als enige voor om E.C.B.kunstof te gebruiken.Later kwam ik tot de ontdekking dat ik zelf al ongeveer 15 jaar tot volle tevredenheid op mijn garagedak had liggen en ook door Broekhuizen was aangelegd. De uitvoering verliep op een accurate en vakkundige wijze,conform gemaakte afspraken,ook werd gering meerwerk niet in rekening gebracht.(netjes als je wel de laagste prijs aanbieder bent.) Het grote nieuwe dak licht er strak bij en Broekhuizen heeft er een tevreden klant bij gekregen."
 

25 redenen om te kiezen voor ECB kunststof daken

Contactgegevens

Oosteinde 5
3925 LA Scherpenzeel GLD
033-277 1053
033-277 1053
info@broekdak.nl

Werkzaam in o.a.:

Leusden, Amersfoort, Wijk bij Duurstede, Barneveld, Langbroek, Nijkerk, Scherpenzeel, Cothen, Maarn, Woudenberg, Renswoude en Zeist
Offerte aanvragen