Broekdak | Je Broekhuizen Dakbedekkingen
T. 033-277 1053
E. info@broekdak.nl

5. INWERKING VAN SIGARETTEN /VUURWERK

Brandgaten van sigaretten voor een venster
Soldeertin  druppels
Sigaretten peuk
Brandgaten van sigaretten voor een venster
Soldeertin druppels
Sigaretten peuk

Dakbanen moeten bestand zijn tegen vuurwerkresten, en sigarettenpeuken.

Door de tijdsdruk vinden er vaak veel werkzaamheden tegelijkertijd op het dak plaats. Las en soldeerwerk, zagen en slijpen moeten gelijktijdig met de dakwerkzaamheden uitgevoerd worden. Hierdoor ontstaat vaak thermische puntbelasting door heet metaal.

Bij vrije dakvlakken (in bevolkte gebieden) moet de dakbedekking weerstand bieden tegen vuurwerkresten, en argeloos weggegooide sigarettenpeuken uit vensters, of vanaf een balkon.

Dakbanen die veel weerstand bieden tegen sigarettenpeuken, bieden de beste bescherming tegen vuil, en beschadiging op de bouwplaats.

Eisen-pakket (volgens ERNST) Uitkomsten van TU München

Test vlgs. DIN 51 961

ECB Kunststofbaan FPO-/TPO
Kunststofbaan
Dicht Dicht Dicht

 

Onze projecten: Foto's van afgeronde projecten

J.Broekhuzen in het nieuws

J.Broekhuizen Dakbedekkingen heeft een jarenlange ervaring als dakdekker. Klik op de onderstaande button voor foto's van enkele afgeronde projecten van J.Broekhuizen Dakbedekkingen.

Onze Projecten

IN HET NIEUWS: Dakdekker Jaap Broekhuizen zoekt altijd naar optimalisering

J.Broekhuzen in het nieuws

Het kantoor van J.Broekhuizen Dakbedekkingen betredend wordt uw verslaggever bijkans onder de voet gelopen door een al te enthousiaste maar o zo vriendelijke St.Bernhard. Dit tekent de sfeer in dit eenmansbedrijf. Jaap Broekhuizen vertelt na dit onthaal hoe flexibiliteit en specialisatie zijn kleine onderneming een eigen plek geven in een tijd van schaalvergroting.

Lees Verder

Onze klanten over J.Broekhuizen Dakbedekkingen

 
Project: platte daken bijgebouwen 300M2 
Referentie: de Achthoek te Scherpenzeel
Datum: 18-08-2015
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Vernieuwen van 300 m2 dak van de Achthoek te Scherpenzeel. Bij de offerte toelichting viel mij al op dat ik hier te maken had met met een echte dakdekker. (Ook t.o.v.de overige aanbieders.) Broekhuizen stelde als enige voor om E.C.B.kunstof te gebruiken.Later kwam ik tot de ontdekking dat ik zelf al ongeveer 15 jaar tot volle tevredenheid op mijn garagedak had liggen en ook door Broekhuizen was aangelegd. De uitvoering verliep op een accurate en vakkundige wijze,conform gemaakte afspraken,ook werd gering meerwerk niet in rekening gebracht.(netjes als je wel de laagste prijs aanbieder bent.) Het grote nieuwe dak licht er strak bij en Broekhuizen heeft er een tevreden klant bij gekregen."
 

25 redenen om te kiezen voor ECB kunststof daken

Contactgegevens

Oosteinde 5
3925 LA Scherpenzeel GLD
033-277 1053
033-277 1053
info@broekdak.nl

Werkzaam in o.a.:

Leusden, Amersfoort, Wijk bij Duurstede, Barneveld, Langbroek, Nijkerk, Scherpenzeel, Cothen, Maarn, Woudenberg, Renswoude en Zeist
Offerte aanvragen