Broekdak | Je Broekhuizen Dakbedekkingen
T. 033-277 1053
E. info@broekdak.nl

25. Vakliteratuur

vakliteratuur
vakliteratuur

Complete en diepgaande vakliteratuur:

Dachabdichtung - Dachbegrünung
Teil I (1991),Teil II (1999), Teil III (2003),
Fraunhofer IRB Verlag

In de nog steeds actuele vakliteratuur van 1991/1999, en aanvulling in 2003 wordt door W. ERNST en zijn mede auteurs FISCHER, JAUCH en LIESECKE de huidge, en leverbare standaard kwaliteit opgetekend, en met de normen gedokumenteerd. Een praktijkgericht eisenpakket voor alle afdichtingen, helpt om de zekerheid en duurzaamheid van daken te verbeteren. Alle afdichtingen die aan deze gebruiksvriendelijke, praktijkgerichte, ecologische, en aanvullende eisen voldoen, zijn besproken.

 

Onze projecten: Foto's van afgeronde projecten

J.Broekhuzen in het nieuws

J.Broekhuizen Dakbedekkingen heeft een jarenlange ervaring als dakdekker. Klik op de onderstaande button voor foto's van enkele afgeronde projecten van J.Broekhuizen Dakbedekkingen.

Onze Projecten

IN HET NIEUWS: Dakdekker Jaap Broekhuizen zoekt altijd naar optimalisering

J.Broekhuzen in het nieuws

Het kantoor van J.Broekhuizen Dakbedekkingen betredend wordt uw verslaggever bijkans onder de voet gelopen door een al te enthousiaste maar o zo vriendelijke St.Bernhard. Dit tekent de sfeer in dit eenmansbedrijf. Jaap Broekhuizen vertelt na dit onthaal hoe flexibiliteit en specialisatie zijn kleine onderneming een eigen plek geven in een tijd van schaalvergroting.

Lees Verder

Onze klanten over J.Broekhuizen Dakbedekkingen

 
Project: Shingles dak 
Referentie: Fam. van Houten
Datum: 16-09-2014
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Op aanraden van J.Broekhuizen dakbedekkingen hebben wij gekozen voor een shingles dak. Het resultaat is prachtig geworden. Nogmaals hartelijk dank."
 

25 redenen om te kiezen voor ECB kunststof daken

Contactgegevens

Oosteinde 5
3925 LA Scherpenzeel GLD
033-277 1053
033-277 1053
info@broekdak.nl

Werkzaam in o.a.:

Leusden, Amersfoort, Wijk bij Duurstede, Barneveld, Langbroek, Nijkerk, Scherpenzeel, Cothen, Maarn, Woudenberg, Renswoude en Zeist
Offerte aanvragen